راه های ارتباطی

پلمپ دفاتر 1402

راهنمای دریافت پلمپ دفاتر 1402

پلمپ دفاتر 1402
پلمپ دفاتر یک فرایند و مرحله ضروری و اجباری است که همه شرکت‌هایی که ثبت قانونی شده‌اند، چه فعال باشند و چه نباشد باید آن را انجام بدهند.پلمپ دفاتر یکی از موضوعات بسیار مهمی است که اگر ثبت شرکت انجام داده باشید با آن سر کار خواهید داشت.
  • مدت زمان ثبت : 4 روز
  • حدود هزینه : 650 هزار تومان
  • مدارک کلی : کارت ملی ، روزنامه رسمی ، اظهارنامه شرکت

پلمپ دفاتر یکی از فرایندهای بسیار مهم برای همه افرادی است که قصد دارند اقدام به شروع فعالیت تجاری و اقتصادی کنند. شرکت‌ها، موسسات و تجار مختلف موظف هستند که هر ساله پلمپ دفاتر را انجام بدهند. این موضوع مهم را به خاطر داشته باشید که ارائه بعضی از این دفاتر کاملاً اجباری است و در صورتی که پلمپ دفاتر 1402 انجام نشود عواقب و مشکلات مالیاتی زیادی را برای افراد به دنبال خواهد داشت. اینکه پلمپ دفاتر چیست و به چه صورتی و با چه جزئیاتی باید انجام شود موضوعاتی است که در این مطلب قصد داریم به آن‌ها بپردازیم اگر تمایل دارید در این مورد بیشتر بدانید این مطلب را تا انتها مطالعه کنید.

پلمپ دفاتر چیست ؟

پلمپ دفاتر یکی از قوانین مهم مالیاتی است که برای رصد تعاملات و تراکنش مالی موسسات، شرکت‌ها و تجار انجام می‌شود. براساس ماده 6 قانون تجارت، کلیه اشخاص اعم از حقیقی و حقوقی پس از ثبت شرکت جهت اظهار هزینه‌ها و درآمدهای خود در بازه‌های زمانی مختلف از قبیل روزانه، ماهیانه و …  به دفاتر پلمپ نیاز دارند. در واقع تمامی شرکت‌ها موظف هستند فعالیت و عملکرد خودشان را به همراه عملکرد مالی یا عدم فعالیت و عملکرد خود را به صورت شفاف در قالب دفاتر پلمپ به دارایی اعلام کنند. در غیر این صورت شرکت علی الراس خواهد شد.

پلمپ دفاتر

به این دلیل این دفاتر را دفاتر پلمپ می‌نامند زیرا تمامی صفحات این دفاتر در اداره مالیات و همچنین ثبت شرکت‌ها پلمپ می‌شود. به عبارت دیگر این دفاتر مربوطه برای اینکه مورد تایید اداره مالیات باشند باید پلمپ شوند و به امضا شده نماینده اداره ثبت شوند در غیر این صورت اعتباری ندارد. تکمیل و ارائه و پلمپ دفاتر روزنامه و دفاتر کل برای همه شرکت‌ها، موسسات و تجار ضروری و اجباری است اما تکمیل و پلمپ دفاتر دارایی و کپی به صورت اختیاری است. به این موضوع توجه کنید که منظور از تجار کسبه خرد و جزئی در بازار نیستند. در صورتی که شرکت‌ها و موسسات در حوزه پلمپ دفاتر کوتاهی انجام دهند و پلمپ دفاتر صورت نگیرد عواقب بسیار زیادی مثل علی راس شدن شرکت در پیش خواهد بود. به دلیل اجباری بودن پلمپ دفاتر روزنامه و دفاتر کل در ادامه این دفاتر تجاری را با هم بررسی خواهیم کرد.

انواع پلمپ دفاتر سال 1402

مطابق با قانون، ۴ نوع دفاتر تجاری به اسم دفتر روزنامه، دفتر کل، دفتر دارایی و دفتر کپیه وجود دارد. در این بخش می‌خواهیم در مورد انواع دفاتر پلمپ با شما صحبت کنیم. اصولا دفاتر پلمپ دارای 4 نوع دفتر روزنامه، دفتر کل، دفتر دارایی و دفتر کیپه هستند که هر کدام را در ادامه بررسی خواهیم کرد.

  • دفتر روزنامه: این دفتر مهم‌ترین دفتر قانونی پلمپ است. در واقع این دفتر پایه و اساس دیگر دفاتر است. بر طبق این دفاتر هر تاجری باید هر روز تمامی تراکنش‌ها، طلب‌ها، مراودات و معاملات مالی را در آن به ثبت برساند. تمامی اطلاعات مالی باید به صورت شفاف و دقیق و با جزئیات وارد شوند. البته ورود این اطلاعات می‌تواند تا 7 روز تاخیر داشته باشد.
  • دفتر کل: فرد مورد نظر یا همان تاجر باید تمامی اطلاعات مربوط به معاملات و مراودات مالی خود را به صورت هفتگی از دفتر روزنامه استخراج کرده و به صورت کلی در این دفتر وارد کند. این موضوع را به خاطر داشته باشید که اطلاعات مندرج شده در دفاتر روزنامه و دفاتر کل باید با هم مطابقت داشته باشد.
  • دفتر دارایی: یکی دیگر از دفاتر می‌خواهیم آن را بررسی کنیم دفاتر دارایی هستند. در واقع تاجر باید به صورت سالیانه تمامی اموال و دارایی‌های منقول و غیرمنقول، بدهی‌ها و مطالبات خود را با جزئیات کامل و به ترتیب در این دفتر وارد کند. برای تکمیل این دفتر حداکثر تا 15 فروردین سال بعد مهلت دارد. اما به این نکته توجه کنید که در حال حاضر دفاتر دارایی وجود ندارند و به جای آن‌ها از ترازنامه‌ استفاده می‌شود.
  • دفتر کیپه: اما آخرین دفتری که قصد داریم آن را با هم بررسی کنیم دفتر کیپه است. بر طبق این دفتر تاجر مورد نظر موظف است تمامی صورتحساب‌ها، مراسلات، مخابرات، فاکتورهایی که صادر کرده است به ثبت برساند.

این موضوع را به خاطر داشته‌باشید که از میان این 4 دفتر، فقط دفاتر روزنامه و دفاتر کل الزام به پلمپ قانونی دارند. برای دفتر کیپه و دفتر دارایی نیازی به درخواست پلمپ نیست.

کاربرد پلمپ دفاتر چیست ؟

ممکن است این سوال برای شما به وجود آمده باشد که اصولا چرا باید پلمپ دفاتر را انجام داد و چرا این فرآیند برای شرکت‌ها الزامی و اجباری است؟ همانطور که در تعاریف دفاتر پلمپ نیز به آن اشاره کردیم این دفاتر با هدف جلوگیری از حساب‌سازی، تقلب و هر گونه پنهان‌سازی فعالیت‌های شرکت و درآمدهای مالی و عدم پرداخت مالیات مربوط به آن است.

یکی از موضوعات بسیار مهمی که در حوزه دفاتر پلمپ وجود دارد کاربرد و اهمیت آن است. احتمالاً شما فکر می‌کنید که تنها کاربرد این دفاتر در حوزه تعیین مالیات و بررسی دقیق حساب و کتاب‌های هر شرکت و موسسه است. درست است که این موضوع یکی از مهمترین کاربردهای پلمپ دفاتر است اما پلمپ دفاتر کاربردهای دیگری هم دارد. از جمله آن می‌توان به دریافت کارت بازرگانی اشاره کرد. در واقع اگر شما پلمپ دفاتر خود را انجام نداده باشید نمی‌توانید در جهت دریافت کارت بازرگانی اقدام کنید. همانطور که می‌دانید کارت بازرگانی یکی از مدارک بسیار مهم برای انجام هر نوع فعالیت اقتصادی و تجاری بین المللی است. دیگر کاربرد دفاتر پلمپ برای اظهارنامه مالیاتی است در واقع برای انجام اظهارنامه مالیاتی شما باید حتماً پلمپ دفاتر تجاری را انجام داده باشید.

در واقع این دفاتر در تمامی دعاوی حقوقی قابلیت استناد و معرفی دارد. به همین دلیل تمامی این دفاتر باید به صورت سالیانه به اداره مالیات تحویل داده شود، حتی در صورتی که شرکت مورد نظر هیچ نوع فعالیت و در راستای آن درآمدی نداشته باشد. همچنین این موضوع را فراموش نکنید که بدون پلمپ دفاتر امکان دریافت کد اقتصادی وجود ندارد.

مشمولین پلمپ دفاتر چه کسانی هستند ؟

مشمولین پلمپ دفاتر سال 1402

یکی دیگر از سوال‌های که برای انجام پلمپ دفاتر باید به آن پاسخ دهیم این است که چه اشخاصی مشمول عملیات پلمپ دفاتر قانونی می‌شوند؟ در پاسخ باید گفت که سه دسته افراد حقیقی و حقوقی هستند که ملزم به پلمپ دفاتر قانونی هستند که در ادامه آن‌ها را بررسی می‌کنیم.

  • تمامی اشخاص و افراد حقوقی که در اداره ثبت شرکت‌ها به ثبت رسیده‌اند.
  • تمامی اشخاص و افراد حقیقی دارنده کسب و کار
  • تمامی تشکل‌های قانونی از قبیل انجمن‌ها، احزاب، اتحادیه‌ها و …

اصولا اشخاص حقیقی دارای گستره زیادی هستند، به طور مثال همه دارندگان کارت بازرگانی، صرافی‌ها، هتل‌های سه ستاره و بالاتر از آن، صاحبان بیمارستان‌ها، کلینیک‌ها، فروشگاه‌های زنجیره‌ای، صاحبان کارخانجات و تولیدی‌ها در این دسته قرار می‌گیرند.

اشخاصی که بر طبق برگ قطعی مالیات از سال 1391 به بعد مجموع فروش و یا 10 برابر درآمدشان بیشتر از 3 میلیارد تومان بوده است مشمول پلمپ دفاتر قانونی می‌شوند.

دریافت پلمپ دفاتر 1402

در صورتی که نیاز به دریافت پلمپ دفاتر 1402 خود در کوتاه ترین زمان و کمترین هزینه را دارید با ثبت صدرا در ارتباط باشید .

02126353621

مهلت پلمپ دفاتر 1402

بر طبق قانون تمامی افرادی که موظف به دریافت دفاتر قانونی هستند باید تا پایان اسفندماه سال قبل درخواست دریافت دفاتر قانونی پلمپ شده مربوطه را به اداره ثبت شرکت‌ها ارسال کنند. در واقع برای دریافت هر نوع دفاتر پلمپ شده برای هرسال باید از سال قبل آن اقدام به دریافت کرد. مثلا برای پلمپ دفاتر سال 1402 باید تا پایان اسفند ماه سال 1401 اقدام کرد. همچنین در صورتی که اقدام به تاسیس شرکت کردید تا یک ماه بعد از ثبت شرکت در اداره ثبت شرکت‌ها زمان دارید تا برای پلمپ دفاتر اقدام کنید.

اگر شما قصد دارید پلمپ دفاتر سال ۱۴۰۲ را دریافت کنید باید از اسفند سال ۱۴۰۱ اقدام به دریافت آن کنید. شرکت‌های تازه تاسیس نیز بعد از ثبت شرکت باید در اولین اقدام در جهت اخذ دفاتر پلمپ فعالیت کنند.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ پلمپ دفاتر

این فرآیند مثل تمامی فرآیندهای قانونی برای انجام نیاز به معرفی مدارک قانونی دارد. اگر شما هم قصد دارید فرآیند پلمپ دفاتر را انجام دهید در ابتدا باید مدارک مورد نیاز آن را آماده کنید. در ادامه با ما همراه باشید تا این مدارک را به شما معرفی کنیم. اول از همه باید این را بدانید که این مدارک برای اشخاص حقیقی و اشخاص حقوقی متفاوت است.

مدارک پلمپ دفاتر 1402

مدارک مورد نیاز برای اخذ پلمپ دفاتر برای اشخص حقیقی :

  • یک کپی از شناسنامه و کارت ملی شخص حقیقی مورد نظر
  • یک کپی از مجوز و پروانه کسب
  • اظهارنامه پلمپ همراه با مهر و امضای شخص حقیقی

مدارک مورد نیاز برای اخذ پلمپ دفاتر برای اشخاص حقوقی

  • یک کپی از کارت ملی مدیر عامل شرکت
  • مهر شرکت
  • یک کپی از روزنامه تاسیس شرکت
  • یک کپی از روزنامه رسمی آخرین تغییرات ثبتی شرکت
  • اظهارنامه پلمپ همراه با مهر و امضای شخص حقیقی
  • اصل وکالتنامه یا معرفی نامه برای وکیل رسمی دریافت پلمپ دفاتر قانونی

مدت زمان اخذ پلمپ دفاتر

یکی دیگر از سوالات مهمی که در حوزه دفاتر رسمی وجود دارد مدت زمان دریافت پلمپ دفاتر 1402 آن است. در پاسخ به افرادی که قصد دارد در جهت دریافت این دفاتر اقدام کنند و می‌خواهند بدانند که دریافت این دفاتر چقدر طول می‌کشد باید گفا که این زمان به صورت حدودی به ۱۰ تا ۱۵ روز کاری زمان نیاز دارد. معمولا اکثر افراد، اقدام در جهت دریافت این دفاتر را به روزهای آخر سال موکول می‌کنند که در این زمان به دلیل شلوغی بسیار زیاد کسب و کار ها و شرکت‌ها معمولاً با کمبود زمان روبرو خواهند شد. پیشنهاد ما به شما این است که این فرایند را به روزهای آخر سال موکول نکنید.

سایت پلمپ دفاتر قانونی

برای اینکه بتوان برای دریافت دفاتر قانونی و پلمپ آنها اقدام کرد سامانه اینترنتی وجود دارد که می توان به صورت آنلاین و غیر حضوری این درخواست را انجام داد . این سامانه اینترنتی به آدرس irsherkat.ssaa.ir  است که زیر مجموعه از سایت اداره ثبت شرکت ها می باشد . به دلیل پیچیدگی هایی که در موضوع پلمپ دفاتر شرکت ها وجود دارد ، پیشنهاد می کنیم که درخواست پلمپ دفاتر خود را توسط کارشناسان ثبتی از جمله موسسه ثبت صدرا انجام دهید تا بدون هیچ مشکلی پلمپ دفاتر شما انجام گیرد .

مراحل درخواست پلمپ دفاتر 1402

از ابتدای مطلب در مورد و اهمیت دفاتر تجاری با شما صحبت کردیم حالا نوبت به آن رسیده است که مراحل دریافت پلمپ دفاتر را باهم بررسی کنیم.

در اولین اقدام بهتر است که درخواست خود را مبنی بر پلمپ دفاتر قانونی و تجاری در سامانه مربوطه به ثبت برسانید. همانطور که می‌دانید این درخواست باید با توجه به حقیقی یا حقوقی بودن انجام شود. در ادامه نیز باید اطلاعات شخصی و هویتی افراد مثل اطلاعات شناسنامه، کارت ملی، تابعیت، کد پستی برای افراد حقوقی، شماره تلفن و … به ثبت برسد. در ادامه این مراحل نیز باید اطلاعات مربوط به شروع سال و ماه مالی را وارد کنید. مرحله بعدی مربوط به تکمیل اطلاعات آدرس محل دریافت دفاتر پلمپ شده است. به این نکته مهم توجه کنید که این آدرس باید به صورت کاملا دقیق و موثق باشد زیرا دفاتر پلمپ شده به این آدرس ارسال می‌شوند. در ادامه باید تایید اطلاعات شخص حقیقی و حقوقی را کلیک کنید. در صورتی هم که این اطلاعات با اطلاعات شما مغایرت دارد باید آن‌ها را ویرایش کرده یا به واحد ثبتی مربوطه مراجعه کنید. در این مرحله نیز با توجه به اطلاعاتی که خود شما در سامانه مربوطه وارد کرده‌اید یک کد پیگیری به شما تعلق می‌گیرد. اگر درخواست برای اشخاص حقوقی است در این مرحله باید با انتخاب سمت تکمیل کننده اظهارنامه، اطلاعاتی که مربوط به یکی از اعضای هیئت مدیره شرکت است را وارد کنید.

در مرحله بعدی نیز باید اطلاعات و اسامی دیگر اعضای هیئت مدیره شرکت را به دقت به سامانه وارد کنید. اگر این درخواست برای اشخاص حقوقی است باید اطلاعاتی از قبیل سمت افراد هیئت مدیره، مدت زمان تصدی آن‌ها، تاریخ شروع سمت و … را نیز به دقت مشخص کنید. در مرحله بعدی نیز باید دفتر تجاری که که برای آن درخواست دریافت دارید را مشخص کنید در این مرحله همچنین باید اطلاعات دفتر از قبیل تعداد برگ‌های آن و تعداد جلدهای آن را نیز مشخص کنید. در مرحله بعدی باید تمامی اطلاعاتی که وارد کرده‌اید را در صورت صحیح بودن تایید کنید و گزینه‌ای به نام تایید اظهارنامه پلمپ را انتخاب کنید. بعد از تکمیل تمامی اطلاعات درخواست شده در این سامانه باید دکمه پذیرش نهایی را کلیک کنید. در ادامه نیز باید اصل برگه اظهارنامه مربوط به پلمپ دفاتر و امضا شده را از سامانه دریافت کرده و همراه با دیگر مدارک مورد نیاز برای این فرایند به اداره ثبت ارسال کنید. بعد از اینکه مدارک را ارسال کرده و کد پیگیری مربوطه را دریافت کردید پذیرش نهایی را انتخاب کنید. بعد از اینکه تمامی اطلاعات و مدارک شما ارسال شد کارشناس حقوقی مورد نظر  اصالت مدارک را بررسی می‌کند و در صورتی که مدارک و اطلاعات را تایید کند به شما اجازه می‌دهد که پرداخت هزینه مربوط به دفاتر پلمپ را واریز کنید. در ادامه این مرحله شما باید مبلغ مورد نظر در مورد دفاتر پلمپ را واریز کنید.

شروع سال مالی جهت اخذ پلمپ دفاتر چیست ؟ در واقع شروع سال مالی در این فرآیند به این معنی است که شروع سال، ماه و روز مالی باید براساس مراتب مشخص شده در اساسنامه شخصیت حقوقی باشد.

نمونه فرم گواهی پلمپ دفاتر 1402

فرم گواهی پلمپ دفاتر، نامه‌ای است که توسط اداره ثبت شرکت‌ها برای ارائه دادن به ارگان یا اداره‌ی خاصی با توجه به درخواست متقاضی صادر می‌شود. در ادامه یک نمونه از این فرم گواهی پلمپ دفاتر را برای شما قرار داده‌ایم که برای آشنایی می‌توانید آن را مطالعه کنید.

نمونه فرم گواهی پلمپ دفاتر 1402

پلمپ دفاتر سال‌های قبل

اصولا دفاتر پلمپ برای یک سال مالی هستند که باید تمامی حساب کتاب‌های مالی مربوط به آن سال را در این دفاتر درج کرد. در صورتی که شما دفتر سال‌های قبل را پلمپ نکرده باشید نمی‌توانید برای سال جدید نیز درخواست پلمپ دفاتر بکنید بلکه باید در ابتدا جریمه‌های مالیاتی مربوط به آن را انجام دهد و بعد از تمام شدن فرآیندهای اداری برای سال جدید درخواست دفاتر پلمپ بکند. برای اطلاعات بیشتر در این موضوع می توانید با کارشناسان ثبت صدرا در ارتباط باشید .

دریافت پلمپ دفاتر 1402

در صورتی که نیاز به دریافت پلمپ دفاتر 1402 خود در کوتاه ترین زمان و کمترین هزینه را دارید با ثبت صدرا در ارتباط باشید .

02126353621

مهم‌ترین دلایل رد پلمپ دفاتر

یکی از چالش‌هایی که ممکن است در فرآیند به وجود بیاید رد دفاتر پلمپ است. اما سوالی که این قسمت ممکن است پیش بیاید این است که دفاتر پلمپ به چه دلیل ممکن است رد شوند؟ در ادامه دلایل این موضوع را با هم بررسی می‌کنیم.

اول این موضوع را به خاطر داشته باشید که اطلاعات این دفاتر باید به صورت دقیق و شفاف مطابق با دستورالعمل‌های سازمان مالیاتی کشور تکمیل شود. همچنین تمامی این اطلاعات باید کامل و صحیح باشند در صورت ایراد و یا ناقص بودن این دفاتر رد خواهند شد. اما مهم‌ترین دلایلی که دفاتر پلمپ ممکن است رد شوند را در ادامه برای شما لیست کرده‌ایم.

  • وجود اشتباه و غلط در ثبت امور مالی
  • استفاده از دفاتر سال‌های قبل
  • ثبت نبودن یک یا تعدادی از فعالیت‌های انجام شده
  • پاک شدن مندرجات ثبت شده در دفاتر از روش‌های مختلفی از جمله تراشیدن یا استفاده از محلول‌های شیمیایی
  • درج و ثبت یک فعالیت بین سطور دفاتر
  • سفید ماندن تعدادی زیادی از صفحات دفاتر به قصد سواستفاده
  • خارج شدن دفاتر از پلمپ و یا کم شدن تعداد برگ‌های آن
  • درج و ثبت نکردن فعالیت‌های شعبات مربوطه

پیگیری دفاتر پلمپ

یکی دیگر از فعالیت‌هایی که باید ثبت اطلاعات مربوط به دفاتر پلمپ انجام دهید پیگیری آن است. در واقع بعد از ثبت اطلاعات مربوط به دریافت دفاتر پلمپ در سایت اداره ثبت شرکت‌ها، یک کد رهگیری به شما داده می‌شود.شما با استفاده از این کد رهگیری می‌توانید در صورتی که دفاتر برای شما ارسال نشوند از طریق آن پیگیری را انجام دهید. البته این موضوع را به یاد داشته باشید که کد رهگیری پلمپ دفاتر فقط برای سال جاری و سال قبل قابل دریافت خواهد بود.

هزینه پلمپ دفاتر 1402

هزینه پلمپ دفاتر سال 1402

یکی از سوالات مهمی که در حوزه پلمپ دفاتر وجود دارد مربوط به هزینه پلمپ دفاتر است. اما واقعیت این است که هزینه مربوط به دفاتر به متغیر و فاکتورهای مختلفی بستگی دارد. این هزینه فقط با وارد کردن اطلاعات مربوط به دفاتر تجاری در سامانه مشخص می‌شود. مثلاً هزینه دفاتر ۵۰ ، ۱۰۰ برگ و ۲۰۰ برگ قاعدتاً باهم تفاوت‌هایی خواهند داشت. از دیگر هزینه‌های پلمپ دفاتر می‌توان به هزینه‌های پست، خدمات مشاوره و کارشناسی و … نیز نام برد.

اگر به فردی وکالت داده باشید تا این فرایند را برای شما انجام بدهد هزینه حق الوکاله نیز به این هزینه‌ها اضافه خواهد شد. اگر می‌خواهید به صورت دقیق در مورد هزینه پلمپ دفاتر تجاری خود بدانید کافی است که اطلاعات مربوط به این دفاتر را در سایت ما به ثبت برسانید تا کارشناسان ما با بررسی این اطلاعات هزینه دقیق پلمپ دفاتر را به شما بگویند.

بطور معمول هزینه پلمپ دفاتر 1402 بعلاوه کارمزد موسسه چیزی حدودا بین 600 هزار تومان الی 800 هزار تومان می شود .

اگر پلمپ دفاتر را انجام ندهیم چه عواقبی در پی خواهد داشت؟

شاید در آخر این سوال برای شما پیش آمده باشد که در صورتی که ین دفاتر پلمپ را نداشته باشید چه مشکلی ممکن است برای شما به وجود بیاید؟ ابتدا این موضوع را به خاطر داشته باشید که پلمپ دفاتر یک فرآیند کاملا اجباری و ضروری است که دلایل آن را کمی قبل‌تر در ابتدای مقاله با هم بررسی کردیم.

در صورتی که این برای کسب و کار خودتان پلمپ دفاتر را انجام ندهید و ترازنامه و حساب سود و زیان خود را به داره مالیات ارائه نکنید با استفاده از ماده 193 قانون مالیات ملزم به پرداخت جریمه‌ای حدودا به اندازه 20 درصد برای هر کدام از موارد ذکر شده خواهید شد. همچنین در صورتی که دفاتر نامبرده رد شود جریمه‌ای معادل 10 درصد برای آن در نظر گرفته خواهد شد.

از آنجایی که عدم اقدام برای دریافت پلمپ دفاتر عواقب قانونی و مالی زیادی به همراه خواهد داشت پیشنهاد ما به شما این است که در هیچ صورت این فرآیند را به بعد موکول نکنید و تلاش کنید اطلاعات مربوط به آن را از ابتدای سال ثبت کنید.

موضوعات مرتبط با پلمپ دفاتر

تمامی مواردی که در زیر لیست شده همگی موارد مرتبط با موضوع با دریافت پلمپ دفاتر می باشد که در مطلب فوق به صورت کامل به آن اشاره شده است .

  • سامانه پلمپ دفاتر
  • کد رهگیری پلمپ دفاتر
  • سامانه پلمپ دفاتر اشخاص حقوقی
  • پیگیری پلمپ دفاتر
  • پیگیری پرداخت هزینه پلمپ دفاتر
  • پلمپ دفاتر روزنامه و کل
  • اظهارنامه پلمپ دفاتر
  • پلمپ دفاتر 1402
  • مراحل پلمپ دفاتر

در صورتی که موضوعی خارج از موارد فوق وجود داشته که به آن در این مطلب اشاره نشده کافیست از بخش نظرات همین صفحه استفاده کنید و سوال خود را برای ما ارسال کنید و پس از بررسی کارشناسان در صورتی که مرتبط با پلمپ دفاتر بود در این صفحه به آن پاسخ داده می شود .

نیاز به پلمپ دفاتر 1402 فوری خود دارید ؟

در این مقاله تلاش کردیم شما را با صفر تا صد فرآیند پلمپ دفاتر تجاری برای کسب و کار و تجارت آشنا کنیم. این موضوع را بدانید که ممکن است برای انجام این کار با چالش‌هایی رو به رو باشید اما در نهایت این فرآیند به نفع همه‌ی آحاد جامعه است. با ثبت این دفاتر اطلاعات و حاسب و کتاب‌های تمامی کسب و کارهای مهم به صورت قانونی و شفاف ثبت می‌شود و هیچ فرار مالیاتی و جرایم مربوط به آن اتفاق نخواهد افتاد.

اما در صورتی که نیاز دارید پلمپ دفاتر سال 1402 خودتان در کوتاه ترین زمان و با کمترین هزینه دریافت کنید کافیست با کارشناسان ثبت صدرا در ارتباط باشید تا فرایند دریافت پلمپ دفاتر خود را با خیالی راحت انجام دهید .

سوالات متداول

مدت زمانی که می توان پلمپ دفاتر سال 1402 را دریافت کرد چقدر می باشد ؟

به طور معمول در حدود 7 الی 10 روز کاری شما می توانید دفتر پلمپ دفاتر خود را دریافت کنید .پیشنهاد ما به شما این است که این فرایند را به روزهای آخر سال موکول نکنید.

مهلت پلمپ دفاتر 1402 چه زمانی است ؟

مهلت پلمپ دفاتر 1402 تا پایان سال 1401 می باشد .

به دنبال دریافت پلمپ دفاتر فوری و سریع می باشد .

برای این موضوع کافیست با شماره تلفن های داخل سایت ثبت صدرا تماس بگیرید تا کارشناسان ما بطور کامل هم از هزینه پلمپ دفاتر و هم مدت زمان پلمپ دفاتر فوری ، مشاوره کامل را دهند .

آدرس سامانه پلمپ دفاتر چیست ؟

برای پلمپ دفاتر خود حتما باید وارد سامانه رسمی اداره ثبت شرکتها به آدرس اینترنتی http://irsherkat.ssaa.ir شوید .

4.7/5 - (12 امتیاز)

درخواست مشاوره رایگان

با پر کردن فرم درخواست مشاوره و یا با شماره گیری تلفن های موجود در سایت می توایند از مشاوره تخصصی در حوزه ثبت دریافت کنید.

02126353621

دیدگاه و پرسش

  • شیما جهانبخش
    آبان 10, 1401

    اگر به هر دلیلی شرکت دفاتر پلمپ خودش را ارسال نکرده باشه ، امکان درخواست مجدد براش فراهم هست ؟

    • ثبت صدرا
      آبان 12, 1401

      اگر منظور شما پلمپ دفاتر سال 1400 می باشد ، در حالت کلی چنین امکانی براش وجود ندارد و شما باید دفاتر پلمپ همین سال مالی که داخلش قرار دارید را ارسال کنید اما برای راهنمایی بیشتر لطفا با ثبت صدرا در ارتباط باشید .

  • مهدی محمدی
    آذر 18, 1401

    من برای شرکت تا کی می تونم پلمپ دفاتر 1402 را ارسال کنم و هزینه صورت هست ؟

    • ثبت صدرا
      آذر 20, 1401

      سلام . همانطور که توضیح داده شد ، شما تا پایان سال 1401 می توانید اقدام به اخذ پلمپ دفاتر 1402 خود کنید ، اما بهتر است از همین حالا به فکر پلمپ دفاتر خود باشید چون آخر سر ممکن است به ترافیک سازمانی و خدماتی برخورد کنید .

  • سیما رمضانی
    دی 18, 1401

    سلام . زمانی که شرکتمان را ثبت کرده ایم ، تا چه زمانی وقت داریم که پلمپ دفاتر آن را ارسال کنیم ؟

    • ثبت صدرا
      دی 22, 1401

      سلام . تا آخر سال مالی خود امکان ارسال پلمپ دفاتر وجود دارد .

  • حمیدرضا موسوی راد
    بهمن 23, 1401

    سلام . ثبت شرکت ما را شما انجام داده اید . امکانش هست که با توجه به مدارکی که دارید پلمپ دفاتر ما را هم انجام دهید ؟

    • ثبت صدرا
      بهمن 23, 1401

      سلام جناب موسوی راد . مشکلی نداره . فقط با شماره تلفن های شرکت تماس بگیرید تا در کوتاه ترین زمان پلمپ دفاتر شما انجام شود .

  • مرجان محتشم
    اسفند 5, 1401

    شرکت ما یک سال فعالیت نداشته آیا باید براش باز هم پلمپ دفاتر 1402 را دریافت کنیم ؟

    • ثبت صدرا
      اسفند 6, 1401

      بله . شما باید تا پایان سال نسبت به ارسال پلمپ دفاتر خود اقدام کنید و در صورتی که فعالیتی نداشته اید دفاتر را سفید به اداره مالیات ارسال کنید .

  • علیرضا مهدوی
    اسفند 7, 1401

    سلام . هزینه پلمپ دفاتر 1402 چقدر هست ؟

02126353621

درخواست مشاوره ثبتی

اطلاعات خود را به درستی وارد کنید تا کارشناسان ما در کوتاه ترین زمان با شما تماس بگیرند